O firmă din Botoșani a intrat în faliment în baza unei decizii a Tribunalului

foto: playtech.ro

Tribunalul Botoșani a dispus, luni, deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă, cu intrarea în faliment a societății comerciale Pasticeria Michellle SRL Botoșani și numirea unui lichidator. care să valorifice patrimoniul acesteia Procedura a fost declanșată chiar la solicitarea firmei respective, prin administratorul Carmen Ileana Nițu.

Admite cererea debitoarei SC Pasticeria Michellle SRL. În temeiul art. 71 alin. 1 teza II rap. la art. 145 alin. 1 lit. A pct. a) din Legea 85/2014, Dispune deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă, cu intrarea în faliment a debitoarei SC Pasticeria Michellle SRL. În temeiul art. 73 rap. la art. 45 lit. d) teza I din Legea 85/2014”, se arată în soluția pe scurt a intanței din Botoșani.

Tribunalul Botoșani a decis, de asemenea, în același dosar, să desemneze în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe Cabinet Individual de Insolvenţă Nechita Petru, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege, cu un onorariu provizoriu de 2000 lei. De asemenea, judecătorii au dispus dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al acesteia, dar și notificarea băncilor la care are deschise conturi debitoarea, în sensul de a nu dispune de sume fără un ordin al lichidatorului judiciar, sub sancţiunea amenzii judiciare şi atragerii răspunderii pentru prejudiciul creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *