Trist! O femeie din județul Botoșani, mama a șase copii, riscă să rămână pe drumuri. „Am vrut să plătesc casa în rate din alocație”

O femeie din județul Botoșani, mama a șase copii, riscă să rămână pe drumuri. Proprietarul casei în care locuiește în prezent cu chirie vrea să o vândă, iar femeia nu își permite să îi achite suma necesară. Florica Melinte, din Todireni, spune că a vrut să plătească casa în rate, cu banii din alocație, dar bărbatul vrea toți banii o dată.

„Am vrut sa-mi cumpar casa in rate, cu banii din alocatie. Dar proprietarul casei, unde platim chirie, nu este de acord, doreste toti banii o data. Am dorit sa fac si un imprumut, dar banca nu-mi acorda pentru ca eu lucrez cu ziua pentru a le asigura cele necesare copilasilor mei.
Apelez din toata inima, daca este cineva care ma poate ajuta, sa-mi pot strange suma necesara (12000 euro), ii sunt recunoscatoare si sunt dispusa celor care ma pot imprumuta sa le dau banii inapoi, in fiecare luna, din alocatie. Mentionez ca lucrez cu ziua ca sa-mi ingrijesc copiii cat pot de bine”, a spus femeia.
Cei care vor să o ajute, pot face donații în contul: RO42BUCU2271034386137RON Alpha
Melinte Florentina. 0752959849
Com. Todireni jud.Botoșani

One thought on “Trist! O femeie din județul Botoșani, mama a șase copii, riscă să rămână pe drumuri. „Am vrut să plătesc casa în rate din alocație”

  1. Protectia Copilului BT sa o ajute!
    Asta e poveste sa platesti din alocatie, nu e credibil. Pai cat sa dai si cat sa mai ramana si de cresterea copiilor? Omul care videare nevoie de bani, cum sa accepte rate de 100-200 euro, daca ai da si atat? El vrea bani sa faca ceva cu ei , nu bani de buzunar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *