Licitație pentru cumpărarea a două autobuze pentru Botoșani. Valoarea: 1,5 milioane de lei

Societatea comercială Eltrans SA Botoșani a lansat o licitație pentru achiziția a două autobuze noi, identice, Euro 6 prin sistem leasing operațional, care să completeze flota pentru transportul public de persoane în municipiu. Valoarea totală estimată a celor două mijloace de transport este de 1,5 milioane de lei.

Potrivit reprezentanților Eltrans, autobuzele trebuie să aibă o lungime cuprinsă între 9 și 10 metri, să fie nearticulate, cu podea joasă, fără etaj, cu facilități pentru accesul nelimitat al pasagerilor cu mobilitate redusă și să aibă o capacitate de transport minim 65 de persoane. De asemenea, Eltrans, societate controlată integral de Consiliul Local, impune ca autobuzele să aibă trei uși laterale pe partea dreaptă, cabină șofer separată de salon, sistem de climatizare cabină șofer și salon, cutie de viteze automată, putere minima 180 CP și capacitate cilindrică de maxim 6000 cmc.

Municipalitatea renunță la proiectul cu finanțare europeană privind reabilitarea infrastructurii de transport cu tramvaiul. Primarul Cosmin Andrei a anunțat achiziția a 11 autobuze electrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *