Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis pentru că l-a părăsit iubita

O iubire incepută acum trei săptămâni şi incheiata cu o despărţire zilele trecute, l-a făcut pe un tânăr de 21 de ani din Baia Mare să îşi pună capăt zilelor. Înainte de a se spânzura, bărbatul a înregistrat un mesaj video pe care l-a trimis apropiaţilor, dar şi fostei sale iubite, o adolescentă de 16 ani. Din cauză că iubita l-a părăsit, Gabriel, tânărul de 21 de ani, nu a mai putut rezista şi a decis să se sinucidă. În ultimul mesaj video pe care l-a filmat înainte de a se spânzura, acesta îi transmite pentru ultima dată fostei iubite cât de mult o iubeşte.

“Adio! Să ştii că te-am iubit mult. Ai însemnat  tot ce am avut mai scump pe lumea asta. Ai fost fericirea mea, mi-ai adus fericire în viaţa asta. Îmi pare rău că a trebuit să ajung la lucrurile astea. Te iubesc mult!” au fost ultimele cuvinte ale tânărului.

Imediat după ce a înregistrat mesajul, tânărul s-a sinucis. În urma lui curg acum sute de mesaje de condoleanţe. Pagina de Facebook a iubitei sale, Vanessa, a devenit locul unde apropiaţii îşi scriu mesajele de rămas bun. Mesaje pline de regrete, durere şi neputinţă vin acum şi din partea celei pentru care tânărul şi-a luat viaţa.

“Te-ai dus pe nedrept badea meu, nu știu de ce ai ales asta. Te am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, iubirea mea. Nu te voi uita toată viața mea, m-ai lasat cu un gol în suflet, nimeni și nimic nu o să schimbe asta. Îngerule, te voi purta în suflet pentru tot restul vieți mele”, sunt cuvintele fostei iubite ale tânărului, postate într-un mesaj pe Facebook.

Sursa: Observatornews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com