Continuă angajările la stat. Ce instituții publice din Botoșani au scos posturi la concurs

Mai multe posturi au fost scoase la concurs de instuții publice din Botoșani spre a fi ocupate. Unitatea de Asistență Medico-Socială Săveni, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de: asistent medical principal PL; asistent medical PL. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie – Grădinița cu P.P. nr. 10, Dorohoi. Vezi aici condițiile!

Liceul „Dimitrie Negreanu”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de laborant II. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *