FOTO! Gestul emoționant al unui refugiat ucrainean, pentru doi voluntari din vama Rădăuți-Prut din Botoșani. Cum le-a mulțumit

Un ucrainean a scris un mesaj în română cu ajutorul unui translator online, pentru a le mulțumi voluntarilor români de la vamă. Un refugiat ucrainean care a trecut prin vama Rădăuți-Prut a ținut să își arate recunoștința pentru românii care l-au ajutat. Băiatul a apelat la internet ca să scrie un mesaj de mulțumire pentru doi voluntari aflați la punctul de trecere a frontierei.

Un tânăr din Ucraina, care a fost nevoit să fugă din calea războiului, a rămas impresionat de ajutorul pe care românii îl oferă refugiaților.

Fără să stea pe gânduri, băiatul a decis să le mulțumească într-un mod inedit voluntarilor care stau la vamă zi de zi, așa că a scris un mesaj în română, cu ajutorul unui translator online: „Mulțumesc pentru ajutor și simpatie! Mulți pleacă fără să aibă timp să mulțumească, dar toți ucrainenii pe care i-am întâlnit au fost foarte emoționați de bunătatea ta. În acest timp, ați făcut cu toții multe lucruri bune. Sper ca atunci când totul se va termina și Ucraina va deveni parte a UE, țările noastre și oamenii noștri vor deveni prieteni buni. Mulțumiri! Scris prin Google translate. Sorry.”, a scris ucraineanul pe un bilet.

Gestul ucraineanului a fost făcut public pe grupul de Facebook „Uniți pentru Ucraina”, chiar de către cei cărora le-a fost adresat mesajul: „Acest bilet a fost primit de colega mea (amândoi voluntari) de la un băiat din Ucraina, în vama Rădăuți-Prut. Block total. Merită citit.”, a scris unul dintre voluntari, pe grupul amintit, scrie WOWbiz.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *