FOTO Accident la Botoșani! Patru bărbați răniți după coliziunea dintre un tractor și o mașină

Un grav accident rutier a avut loc, vineri seară, în județul Botoșani. Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 41 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Oneaga. Evenimentul a avut loc după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un tractor.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și trei ambulanțe SMURD din care ambulanța de terapie intensivă mobilă și autospecială de transport personal și victime multiple.

Pompierii au constatat că cele patru persoane erau ieșite din mașină, toate fiind conștiente. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *