Tânăr din Botoșani rănit într-un accident cu două mașini

foto arhiva

Un tânăr de 24 de ani, din județul Botoșani, a fost rănit într-un accident cu două mașini, care a avut loc, joi după-amiază, în municipiul Suceava. Valeriu P., din satul Dumbrăvița, comuna Ibănești, a fost dus la spital.

Accidentul s-a produs după ce Stefan A., de 19 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Jetta, pe strada Mihai Viteazul din municipiu Suceava, din direcția str. Mărășești către Liceul Petru Rareș, la intersecția cu str. Mihai Viteazul din municipiul Suceava, nu a respectat semnificația indicatorului ”Cedează trecerea”, a pătruns în intersecție fără să se asigure si a intrat în coliziune cu autoturismul Volswagen Polo condus de botoșănean, care se deplasa din direcția Liceului Petru Rareș către Policilinica Suceava.

Botoșăneanul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Niciunul dintre șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *