Tânăr urmărit internaţional, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile române, care este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă pe teritoriul acestui stat, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.
Potrivit sursei citate, în data de 31 martie 2022, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în Franţa, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 23 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile române, la data de 18.01.2022, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *