Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Continuă angajările în instituțiile publice din județul Botoșani, cele mai multe dintre posturile scoase la concurs fiind la primării și școli. Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de: asistent social și pedagog (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Mihai Eminescu, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de registrator în cadrul Compartimentului registratură din subordinea Biroului juridic și cadastru din cadrul Serviciului juridic, cadastru și achiziții publice al aparatului specialitate al primarului comunei. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, la Serviciul amenajări spații verzi, după cum urmează: muncitor calificat (amenajare zonă verde), treapta IV; muncitor necalificat. Vezi aici conditiile!

Direcția Județeană de Drumuri si Poduri Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat treapta II (cantonier) în cadrul Serviciului intervenții avarii drumuri și întreținere curentă, baza Dorohoi. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Frumușica, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat I – șofer de autoturisme și camionete din cadrul Compartimentului administrativ, întreținere și transport; muncitor calificat I – mașinist la mașini pentru terasamente, ifronist, buldoexcavator, autogreder din cadrul Compartimentului administrativ, întreținere si transport. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Tudora, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de psiholog în cadrul Serviciului de asistență socială. Vezi aici conditiile!

Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni, județul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie – Grădinița cu P.P. nr. 10, Dorohoi. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *