Anchetă după ce o tânără de 16 ani, din Botoșani, a rămas însărcinată cu iubitul. Părinții au făcut plângere la Poliție

O tânără de 16 ani, dintr-o familie din comuna Cristești, a rămas însărcinată cu iubitul său. Scandalul a fost cât casa când au aflat părinții adolescentei, întorși din străinătate. Pe fondul scandalului, fata a fost nevoită să plece de acasă și să fie internată într-un centru maternal din subordinea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

Tatăl fetei, care este însărcinată în șase săptămâni, a sesizat Poliția, însă adolescenta refuză să se întoarcă acasă. Potrivit directorului DGASPC Botoșani, Doina Nacu, cazul este în evaluare, fata fiind la maternitate.

Noi am fost sesizați de Poliție. Fata se află în atenția noastră, asistentul social a discutat cu ea și nu vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nacu.

Tatăl tinerei a anunțat polițiștii că fiica sa a plecat de acasă, iar de aici a pornit ancheta oamenilor legii.

În cursul zilei de miercuri, aceasta urma să fie externată din Maternitatea Botoșani, unde a fost dusă pentru o serie de analize. După externare, tânăra va ajunge din nou în Centrul de Primire în Regim de Urgență.

Se pare că familia tânărului care a lăsat-o însărcinată pe adolescentă este dispusă să o găzduiască și să o susțină, însă problema este că fata e încă minoră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *