TOP 5 cadouri pe care să i le faci copilului tău la 18 ani

Copilul tău urmează să împlinească vârsta de 18 ani și nu știi ce dar să îi oferi? Zilele de naștere sunt speciale, dar majoratul este o zi și mai deosebită. Aniversarea vârstei de 18 ani este poate cea mai importantă zi de naștere din viața unui om deoarece este vârsta la care copilăria ajunge o amintire îndepărtată și băiatul tău devine în mod oficial bărbat. Este o realizare semnificativă în viața unui tânăr și, prin urmare, trebuie sărbătorită pe deplin de către cei dragi din viața lui. Există mai multe moduri de a face acest lucru, dar una dintre acestea este să-i oferi un cadou pe care nu îl va uita niciodată.

Iată 5 idei de cadouri pe care să i le oferi copilului tău la majorat

 

  • Portofel

Un dar cu semnificație pe care poți să îl oferi adolescentului tău este un portofel personalizat. Îi poți achiziționa un portofel negru sau maro, din piele naturală, pentru durabilitate în timp, pe care îl poți inscripționa fie cu o imagine, fie cu un citat preferat sau un mesaj din inimă. Este un cadou sentimental dar și funcțional, iar dacă vrei să mai adaugi ceva în plus, îi poți cumpăra o curea care se asortează cu acesta.

 

  • Set de preparare cocktailuri

 

Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, pe lângă responsabilitățile unui adult care cad pe umerii copilului tău, vin și anumite “beneficii”, cum ar fi consumul de alcool. Dacă ești genul de părinte care este deschis când vine vorba de acest lucru, dar vrei să ai grijă ca el să consume alcool în mod responsabil, îi poți cumpăra un set de barman pentru prepararea băuturilor, pe care îl puteți folosi împreună sau sub supravegherea ta, și îl poți învăța chiar tu cum se folosește.

 

  • Ceas

Cel mai potrivit cadou pentru un băiat care ajunge la maturitate este un ceas de brand. Un ceas de mână este mai mult decât un accesoriu. Este un simbol al tradiției și istoriei încadrat într-o piesă spectaculoasă făcută cu atenție și ​​măiestrie. Poate fi un cadou și mai special dacă a fost purtat de către tată, iar mai apoi dăruit către fiu, astfel devenind o moștenire de familie. 

 

  • Telefon

Dacă a trecut ceva timp de la ultimul telefon achiziționat sau cel pe care îl are acum nu își mai face treaba ca la început, un cadou foarte bun și util pentru el este un smartphone. Poate fi și o modalitate perfectă de a petrece timp împreună, fiindcă puteți discuta și alege amândoi modelul cel mai potrivit pentru el.

 

  • Mașină

Majoritatea adolescenților care au 17 ani încep să meargă la școala de șoferi deoarece, pe lângă faptul că împlinesc 18 ani, a avea carnet de șoferi este un alt semn al maturității și a desprinderii ușoare de la copilărie. Dacă și copilul tău se află în acest scenariu, un dar pe care îl va aprecia și prețui din toată inima este o mașină. Dacă dispui de buget și îți dorești să îi oferi un astfel de cadou, găsești aici, pe automarket.businesslease.ro, o varietate de automobile din care poți alege.

În concluzie, fie că alegi oricare dintre aceste idei de cadouri sau că îi dăruiești ceva care crezi că o să îi placă mai mult, important este să o faci din inimă și să te bucuri împreună cu el de atingerea acestei vârste. 

Sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *