Produse retrase de la comercializare de Lidl. Vezi din ce motiv!

Lidl a anunțat, luni, retragerea de la comercializare a loturilor de înghețată: Bounty, potrivit unei informări transmisă de Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

„Acest lucru se datorează prezenței oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii noștri, la niveluri mai mari decât cele permise de legislația UE. Acest fapt are impact cu privire la Mars precum și alți producători. Este important că noi folosim doar o cantitate mică din acest ingredient în produsele noastre de înghețată. Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din înghețată este minimal. Consumarea produsului nu este nocivă”, precizează Lidl.

Dacă ați achiziționat produsul impactat și doriți să solicitați rambursarea costului, trebuie să trimiteți poza ambalajului produsului, împreună cu numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa dvs. poștală, la [email protected]. Veți primi un voucher de cumpărături de valoarea produselor achiziționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *