FOTO Incendiu la Botoșani stins cu ajutorul polițiștilor locali și a localnicilor! Mașini indepărtate din calea flăcărilor

Un incendiu izbucnit pe strada Săvenilor din Botoșani s-a extins cu repeziciune și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea focului. De asemenea, la fața locului au ajuns și polițiștii locali, care au îndepărtat mașinile din calea flăcărilor, apoi au ajutat la stingerea incendiului izbucnit pe 26 martie.

„Datorită faptului că flăcările se propagau cu repeziciune, polițiștii locali împreună cu cetățenii aflați la fața locului au luat toate măsurile necesare pentru împiedicarea extinderii acestora, prin folosirea unor unelte agricole. De asemenea, au fost luate măsuri de identificare a factorilor care au determinat producerea incendiului, de îndepărtare a cetăţenilor, a atutoturismelor parcate în zonă și eliberarea căilor de acces pentru a facilita interventia echipajelor specializate din cadrul I.S.U. Nu s-au inregistrat victime omenești și nici pagube materiale însemnate. Facem apel către cetățeni să nu aprindă focul asupra vegetației uscate sau a altor bunuri, deoarece aceste fapte pot avea consecințe grave”, precizează polițiștii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *