Kaufland face angajări la Botoșani. Salariile şi beneficiile oferite de companie

Printre posturile pentru care Kaufland face angajări se numără cele de lucrători comerciali, şef de raion, manipulanţi marfă, specialist flux marfă. Salariile oferite pentru postul de şef de raion încep de la circa 2.400 de lei net la Fălticeni şi de la circa 3.400 de lei net în Bragadiru. Pentru postul de lucrător comercial salariile încep de la circa 1.700 de lei net la Bacău şi Tîrgu Mureş, iar în Bragadiru şi Bucureşti – încep de la aproximativ 2.000 de lei net lunar, arată anunţurile de angajare consultate de Economica.net. Kaufland oferă tichete de masă şi zile în plus la concediul de odihnă pe măsură ce creşte vechimea în companie.

Economica.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la Kaufland în această perioadă şi oferta salarială propusă de angajatori. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are bune abilităţi de comunicare, de organizare şi de prioritizare. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de limba română şi de engleză şi ştie să lucreze cu suita Office.

Compania oferă candidatului selectat pentru acest post contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu salariu care pornește de la ​3.800 lei brut (circa 2.200 de lei net)​, bonuri de masă, zile în plus la concediul de odihnă, în funcție de vechimea în cadrul companiei, conform anunţul de angajare consultat de Economica.net.

Candidatul potrivit pentru acest post e orientat către clienţi, are abilităţi de coordonare şi ştie să motiveze echipa cu care lucrează. Are, de asemenea, experienţă în poziţii de conducere a angajaţilor şi experienţă în comerţul cu amănuntul. E orientat către clienţi şi are ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de germană.

Indiferent de oraşul în care e disponibil postul, compania oferă candidaţilor selectaţi contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr care vor creşte în functie de vechimea în companie. Pentru postul de şef de raion din Bragadiru salariile oferite încep de la ​5.900 lei brut​ lunar.
Postul de şef de raion, deschis la Kaufland în Arad, e ofertat cu salariu care începe de la 5.300 de lei brut lunar. Pentru posturile de şef de raion din Suceava şi din Botoşani angajatorii oferă salarii care pornesc de la 4.750 lei brut lunar.
La Fălticeni compania ofertează candidaţii care vor să aplice pentru postul de şef de raion salarii care încep de la 4.250 lei brut lunar, conform anunţurilor de angajare consultate de Economica.net.

Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe avansate de SAP şi MS Office, experienţă relevantă în implementarea de proiecte SAP sau în managementul proceselor și sistemelor. Candidaţii potriviţi pentru acest post au abilităţi de organizare, bune abilităţi de gestionare a problemelor şi gândire cost – beneficiu, spun angajatorii în anunţul de recrutare consultat de Economica.net.
Angajatorii oferă candidatului selectat contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu salariu care începe de la 3.400 de lei brut lunar pentru normă întreagă (circa 2.000 de lei net), tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, al căror număr urmând să crească odată cu vechimea în companie, arată anunţul de angajare, potrivit Economica.net 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *