Ce trebuie să scoți din priză seara pentru a economisi curent electric. Trei aparate din locuința ta care măresc factura

priza electrica, stiri , botosaniFacturile la curent ne dau tuturor bătăi de cap în această perioadă. Ce trebuie să scoți seara, de urgență, din priză dacă vrei să economisești. Pentru că trebuie să facem tot posibilul pentru a economisi curent electric, noi îți prezentăm câteva soluții. În locuința ta există mai multe aparate care măresc factura și din cauza cărora ești nevoit să plătești, chiar dacă nu le folosești tot timpul.

În locuința ta există trei aparate care măresc semnificativ factura la curent dacă le lași în priză peste noapte. Specialiștii atrag atenția la cât de mare este consumul, chiar dacă nu ne folosim de acestea.

Trei aparate din locuința ta care măresc factura

Dacă vrei să economisești curent electric, noi îți sugerăm să scoți seara televizorul cu plasmă din priză pentru că deși nu îl folosești, acesta continuă să consume. Specialiștii estimează o creștere anuală la energie cu 658 kWh.

De asemenea, și congelatorul consumă cu 427 kWh pe an dacă îl ținem activ, pentru doar câteva produse. Dacă vrei să economisești, noi îți sugerăm să înlocuiești computerul cu un laptop, pentru că acesta consumă destul de mult, informeaza spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *