FOTO & VIDEO Sute de persoane au participat, astăzi, la Marșul pentru viață de la Botoșani. „Lăsați căutările pe Marte! Descoperiți viața în pântecele mamei!”

Sute de persoane au participat, sâmbătă la amiază, la Marșul pentru viață organizat de tinerii creştini ortodocşi cu scopul a atrage atenţia asupra cauzelor negative ale avorturilor. La acțiune au participat tineri, copii și adulți. Totodată, au luat parte mai mulți preoți în frunte cu protopopul Petru Fercal. Coloana de participanţi a fost însoţită de poliţişti, pompieri şi jandarmi.

„Suntem generația pentru viață”, „Bărbații adevărați dau viață”, „Viața înseamnă dragoste”, „Adoptie”, „Alege viața”, „Lăsați căutările pe Marte. Descoperiți viața în pântecele mamei”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise pe afișele purtate de participanți. Cei prezenți au purtat în mâini și baloane, dar și garoafe.

Evenimentul a avut loc în Botoșani, dar și în Dorohoi și Darabani. La Botoșani, traseul a fost următorul: Biserica Buna Vestire – str.Octav Onicescu – Blvd. Mihai Eminescu – Pietonalul Unirii – str. Cuza Vodă – str. Marchian – Blvd. George Enescu – Secția de obstetrică și ginecologie – Biserica Sfânta Treime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *