Încă o stradă din Botoșani va fi reabilitată. Primar: Este în procedură de licitație pentru proiectul tehnic

Încă o stradă din municipiul Botoșani va fi reabilitată în următoarea perioadă, potrivit edilului Cosmin Andrei. Este vorba despre strada Nicolae Sofian, artera de circulație de la CET spre parcul Cornișa.

„Este în procedură de licitație pentru proiectul tehnic. Avem alocare financiară anul acesta și pentru reabilitarea acestei artere de circulație alături de Miron Costin”, a declarat, în cadrul unei emisiuni la Tele M, Cosmin Andrei.

În această perioadă se lucrează pe mai multe străzi din municipiul Botoșani, în această perioadă. Potrivit primarului Cosmin Andrei, pe tronsonul Nicolae Simionescu se intervine la partea de reabilitare a trotuarelor şi a sistemului de colectare a apelor pluviale. Ulterior, va fi amenajat şi strat de asfalt pe drumul care face legătura dintre Bulevardul Mihai Eminescu şi Spitalul de Pneumoftiziologie.

De asemenea, lucrări în grafic sunt şi pe strada Nicolae Iorga, unde continuă intervenţiile demarate de anul trecut. Acum se fac trotuarele pe a doua parte a carosabilului. În perioada următoare vor fi amenajate şi locuri de parcare şi se va turna strat de asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *