FOTO Trotinete electrice furate la Botoșani, la o zi după ce au apărut în oraș. „Mai vrem să fim la standarde europene? Cu din ăștia nu se poate”

Un bărbat din Botoșani a fost surprins în timp ce fura trotinete electrice, la o zi după ce acestea au fost instalate în oraș.  Omul a luat două trotinete într-un căruț și le căra pe străzile din municipiu. Un botoșănean l-a surprins, l-a fotografiat și a postat imaginile pe rețelele de socializare. La Poliție nu a fost făcută însă nicio plângere în acest sens.

„Mai vrem să fim la standarde europene? Cu din ăștia nu se poate”, a fost reacția unei femei.

Serviciile de închiriere de trotinete electrice sunt primele lansate de Bolt în Botoșani, în colaborare cu autoritățile locale, susținând inițiativa acestora de a crea o mobilitate urbană durabilă și de a stimula trecerea la moduri de transport nepoluante, prin respectarea pacturilor ecologice. Pentru început, 250 de trotinete electrice vor fi puse la dispoziția utilizatorilor.

Foto: Ionut Johnu

One thought on “FOTO Trotinete electrice furate la Botoșani, la o zi după ce au apărut în oraș. „Mai vrem să fim la standarde europene? Cu din ăștia nu se poate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *