Produs retras de la comercializare de Kaufland. Nu îl consumați dacă l-ați cumpărat!

Kaufland a retras voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, Avocado bio, un produs care a fost comercializat în perioada 11-18 martie. Motivul rechemării este  depăşirea limitei legale de reziduuri de pesticide (clorpirifos și clorfenapir).

„Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat și a retras de la comercializare produsul. Clienții care au achiziționat produsul cu datele de identificare de mai sus sunt rugați să nu-l consume şi se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna, până la data de 01.04.2022 și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată într-o informare a ANSVSA.

One thought on “Produs retras de la comercializare de Kaufland. Nu îl consumați dacă l-ați cumpărat!

  1. Produsul a fost pe rafturi între 11 și 18 Martie, azi suntem în 23!!!!!!! Dacă, cineva a luat „avocado bio” pe 11 Martie că, deh, are grijă de sănătate ori, mai grav, vrea să îi ofere copilului o alimentație sănătoasă, credeți că nu l-a consumat deja? Mai aveți încredere în produsele „bio”? Niște aberații! Nu mai e nimic „bio”, 100 %, în ziua de azi. Nici ce cultivăm cu mâinile noastre…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *