Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări

Continuă angajările în instituțiile statului, la Botoșani. Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat (2 posturi), la Direcția edilitare. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 Cristești, comuna Cristești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar. Vezi aici conditiile!

Grădinița cu Program Prelungit „Șotron” Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor grupă. Vezi aici conditiile!

Muzeul Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de arheolog debutant, studii superioare, în cadrul Secției Istorie-Arheologie. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *