Un om de afaceri din Botoșani spune că nu se teme de război: „Dacă îi scapă o rachetă lui Putin, aterizează la București, nu la Botoșani!”

Valeriu Iftime, finanțatorul clubului FC Botoșani, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre războiul care tocmai a izbucnit între Ucraina și Rusia. Botoșani se află la aproximativ 50 de kilometri de Ucraina, țară unde a izbucnit un adevărat război cu Rusia.

Valeriu Iftime susține că nu se teme de războiul din țara vecină. Ba mai mult, spune, în spirit de glumă, că, în cazul în care o rachetă rusească ar ricoșa în România, ar ateriza la București, nu la Botoșani.

Totodată, omul de afaceri nu crede că autoritățile vor decide să folosească stadionul Municipal din Botoșani pentru adăpostirea refugiaților. Însă, dacă acest lucru se va întâmpla, se gândește să-și mute echipa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

„Să se ducă la București, să nu vină la mine! Aici, la Botoșani, n-are cum să greșească. El când greșește, greșește acolo, mai aproape de Capitală (n.r. râde)”, spunea, pentru sursa citată, Iftime.

VIDEO O familie cu zece copii din Botoșani a găzduit deja peste 50 de refugiați. „Când văd lucrurile care sunt, nu pot să stau nepăsător”

One thought on “Un om de afaceri din Botoșani spune că nu se teme de război: „Dacă îi scapă o rachetă lui Putin, aterizează la București, nu la Botoșani!”

  1. Dar poti sa il muti de pe acum pentru ca si asa sugeti bani de la bugetul local si cand vindeti jucatori bagati banii la tescherea. hai sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *