Scandal la o casă de pariuri din Botoșani! Un bărbat și-a ieșit din minți pentru că a fost postat pe internet în timp ce distrugea un aparat de jocuri

jandarmi noaptea, stiri, botosaniScandal cu repetiție la o casă de pariuri din zona Pieței Centrale din municipiul Botoșani. Administratorul casei de pariuri a solicitat telefonic, vineri, intervenția jandarmilor, după ce un client aflat sub influența băuturilor alcoolice a devenit agresiv și a spart un geam în valoare de aproximativ 1000 de lei.

Jandarmii s-au deplasat în scurt timp și, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că bărbatul în vârstă de 48 de ani a adresat injurii și amenințări unei angajate și a lovit intenționat cu cotul într-un geam separator, provocând spargerea acestuia.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, motivul supărării a fost un filmuleț postat pe o rețea de socializare, în care bărbatul respectiv provoacă scandal în aceeași locație și răstoarnă un aparat de jocuri, postarea datând din ziua de 8 martie.

„La data respectivă, ca și în acest caz, jandarmii i-au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, care au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *