Un deputat își donează salariul pe o lună pentru a o ajuta pe femeia din Botoșani, lăsată de bărbat pe drumuri cu cinci copii

Un deputat a anunțat că își donează salariul pe o lună pentru femeia cu cinci copii din județul Botoșani pe care concubinul a alungat-o din casă. Mariana, din satul Baranca, comuna Hudești, a fost vizitată de deputatul George Simion, care s-a oferit să o ajute cu salariul său pe o lună. Cazul femeii a fost prezentat de BotosaniNews.ro.

Femeia, din satul Baranca- Hudești,  a ajuns la mila vecinilor, care o mai ajută uneori. Durerea femeii este cu atât mai mare cu cât este responsabilă pentru cei cinci copilași ai ei și nu știe încotro să apuce, de unde să le ofere mâncare ori un acoperiș deasupra capului.

„Pur și simplu, după ani de conviețuire, concubinul m-a dat afară din casă în plină iarnă. Soțul meu a decedat cu mult timp în urmă și am rămas cu patru copii. L-am cunoscut pe acest bărbat, mi-a acceptat copiii și eu i-am îngrijit pe ai lui cu multă dragoste. Împreuna avem un copil, acum are 4 ani, iar dupa cinci ani de conviețuire împreună s-a decis să mă alunge. Sunt distrusă, plâng întruna, nu am unde sta, și nu îmi doresc decât o cameră. Vă rog să mă ajutați”, era strigătul disperat al Marianei.

George Simion a făcut un anunț pe Facebook prin care își oferă sprijinul pentru botoșăneancă, pentru a nu fi acuzat că nu se ține de cuvânt.

„După aia spun oamenii că nu le facem, că mint când îmi donez 90% din salariu. Așa că îl prezentăm pe facebook ca să verifice toată lumea că noi chiar facem lucrurile astea”, a spus Simion.

O fetiță are patru ani, una opt ani, una zece ani, una 12 ani și una 14 ani. Cei care vor să o ajute pe femeie o pot suna la numărul: 0740 456 628.

O mămică cu cinci copii din Botoșani a rămas pe drumuri după ce bărbatul a alungat-o din casă. „Sunt distrusă, plâng întruna, nu am unde sta”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *