FOTO Cum arăta Viviana Sposub în liceu și de ce i se spunea Madalina Manole de Botoșani

Viviana Sposub si-a convins sefii ca isi merita postul de prezentatoare TV, mai ales dupa prestatia de la Bravo, ai stil! Celebrities. Viviana Sposub are o ascensiune fulminanta in cadrul televiziunii si totul datorita muncii, rigurozitatii si talentului de care mereu a dat dovada indiferent de proiectele TV in care a fost implicata in toti acesti ani.

Odata cu Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a demonstrat ca este un om cu o stapanire de sine fabuloasa, mai ales dupa toate conflictele in care a fost amestecata, insa arta discursului a transformat-o pe Viviana intr-o tanara cu un urias potential in industra divertismentului.

” Draga Viviana, cred ca ti-am mai spus-o. Am descoperit o cetateana cu foarte multe calitati. Stii sa manageriezi anumite momente de tensiune. Suntem toti mandri de parcursul tau. Tu te-ai dovedit a fi un om cu o stapanire de sine impecabila. Ai calitati fantastice. Stiu ca iti va iesi extraordinar”, au declarat juratii in cadrul competitiei de stil. 

Viviana Sposub, transformare uluitoare. Cum arata in liceu, frumoasa moldoveanca

Insa, parcursul Vivianei nu avea cum sa arate altfel deoarece, inca din scoala, prezentatoarea TV a fost una din cele mai bune eleve, avand mereu note mari: „Am terminat Liceul de Arta, sefa de promotie, cu 10 pe linie. Am fost un copil foarte cuminte. Am fost olimpica la teoria muzicii. Eu eram inscrisa la o gradinita step by sterp, totul era pregatit ca eu sa incep pana cand doamna educatoare a descoperit in mine acest talent si a spus ca acest copil trebuie sa faca muzica, trebuie sa mearga la un liceu de arta si atunci parintii mei au luat dosarul de la acea scoala si m-au trimis direct la Liceul de Arta, la sectia pian si de atunci. Nu canta nimeni din familie, nimeni nu are treaba cu muzica. Daca nu ar fi fost doamna mea educatoare, nu as fi stiut de acest talent.”

Viviana Sposub, voce comparabila cu cea a Madalinei Manole

In plus, Viviana a mai declarat ca de la 13 ani i s-a spus ca are timbrul vocal asemenea regretatei Madalinei Manole. Prezentatoarea TV a mers la multe concursuri de muzica unde a si castigat premii: „De mică de cînd am început să cînt mi s-a spus a doua Mădălina Manole, mulţi compozitori şi prezentatori cînd mergeam la emisiuni îmi spuneau că semăn şi fizic cu ea, dar şi vocea aduce puţin cu a Mădălinei”, povesteşte Viviana Sposub.  

Sursa: Kanal D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *