Un liceu din Botoșani va reprezenta județul la nivel național la un concurs pe tema bullying-ului

Liceul Tehnologic Bucecea va reprezenta județul Botoșani la etapa națională a unui concurs organizat în cadrul Proiectului național pentru prevenirea violenței și bullying-ului în școli.

În cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul Școlar Județean Botoșani și Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani – Biroul pentru siguranță școlară, a fost organizat un concurs constând în realizarea de mesaje tip afiș și materiale de susținere, în format video pe această temă, iar câștigătorii fazei județene au fost elevii de la Liceul Tehnologic Bucecea.

În continuarea clasamentului, au fost elevii Școlii Gimnaziale ”Spiru Haret” Dorohoi, elevii Liceului Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani și elevii Școlii Gimnaziale ”Elena Rareș” Botoșani, cu punctaje aproape identice.

Toți elevii au fost apreciați de juriu, pentru interesul, modul de abordare a temei și produsele finale realizate. Felicitări tuturor copiilor și profesorilor implicați”, a declarat inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, prof. dr. Ada Alexandrina Macovei,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *