Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Vezi ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria Orașului Flămânzi, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de asistent medical, grad profesional principal. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Mitoc, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV (instalator apă), în cadrul Compartimentului de alimentare cu apă. Vezi aici conditiile!

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de: inginer, din cadrul Biroului Fundamentare, Suport Tehnic și Urmărire Intervenții cu Caracter Investițional, sediul A.B.A. Prut-Bârlad – 1 post; inginer, din cadrul Biroului Exploatare Lucrări, S.G.A. Botoșani – 1 post. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor din activitatea specifică instituțiilor publice de spectacole sau concerte. Vezi aici conditiile!

Liceul „Ștefan D. Luchian“, Ștefănești, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de: îngrijitor I (2 posturi), șofer, administrator patrimoniu III. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Răchiţi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV (mașinist la mașini pentru terasamente). Vezi aici conditiile!

Primăria Orașului Bucecea, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat în cadrul Compartimentului spații verzi. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: mecanic agricol; muncitor calificat. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistență Medico-Socială Ștefănești, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de: economist, gradul II – 0,5 normă; spălătoreasă; asistent medical debutant. Vezi aici conditiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor necalificat; îngrijitor (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar III. Vezi aici conditiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de pedagog IA. Vezi aici conditiile!

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 315, Bucecea, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator I din cadrul Compartimentului financiar- contabilitate și gestiune. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (salvamar), la Serviciul Protecție și Securitate PRATS Cornișa. Vezi aici conditiile!

Liceul „Demostene Botez”, Trușești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacante, de analist programator (informatician). Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *