Au început interviurile pentru funcțiile de directori de școli, etapa a doua. IȘJ Botoșani anunță doi respinși

Proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani a început miercuri și se va finaliza în cursul zilei de joi, 17 martie 2022, anunță Inspectoratul Școlar Județean.

Din cele 22 de interviuri programate astăzi, în cadrul a trei comisii de concurs, au fost susținute 20 de interviuri, pentru că doi candidați s-au retras. Au fost înregistrate 4 note de 10, 10 note între 9 și 9,90, precum și 4 note în intervalul 7,00-8,99.

Doi candidați au fost declarați respinși, obținând note sub 7,00. Procentul de promovabilitate la această dată este de 90%.

Felicităm candidații care au promovat concursul până în acest moment și le dorim mult succes celor programați mâine”, a declarat Ada Macovei, inspector general al IȘJ Botoșani.

La concursul pentru directori, etapa a doua, s-au înscris 36 de profesori, însă doar 33 s-au prezentat la proba scrisă. În urma acestei etape, 27 de candidați au fost promovați. IȘJ a scos 37 funcții vacante de director și director adjunct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *