Schimbare de director la Spitalul de Recuperare din municipiul Botoșani. Cine a preluat conducerea unității spitalicești!

Spitalul de Recuperare Sfantul Gheorghe BotosaniSpitalul de Recuperare ”Sfântul Gheorghe” din Botoșani are, de miercuri, un nou director. Este vorba de medicul stomatolog Cătălin Dăscălescu, care a fost numit manager interimar, prin dispoziția primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, pentru o perioadă de şase luni sau până la organizarea concursului. Acesta i-a luat locul Gabrielei Varzari, care a ieșit la pensie

”Mi-a plăcut seriozitatea dumnealui în coordonarea centrelor de vaccinare și consider că poate demara cu succes procedura de acreditare la Secția de Boli Paliative a Spitalului de Recuperare”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Cătălin Dăscălescu are 32 de ani și este absolvemt al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi.

One thought on “Schimbare de director la Spitalul de Recuperare din municipiul Botoșani. Cine a preluat conducerea unității spitalicești!

  1. In afara ca e membru PSD ce il recomanda pe acest tanar sa fie director? Cat de bine cunoaste el ce inseamna un spital? Ne mai miram ca in spitale lucrurile merg prost! Sa multumim PSD-ului pentru acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *