Spații de recreere și camere video în Parcul Tineretului și Centrul Vechi din municipiul Botoșani. Investiția se ridică la 1,5 milioane lei

monument centrul vechi, maior ignat, stiri, botosaniPrimăria municipiului Botoșani a depus în cadrul Programului Operațional Regional un proiect care a fost selectat spre finanțare și care vizează creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, amenajare spații de recreere și îmbunătățirea aspectului peisagistic în Centrul Vechi și Parcul Tineretului.

Proiectul are o valoare de 1,5 milioane lei și presupune modernizarea spațiilor publice urbane, modernizarea utilităților publice, modernizarea iluminatului public urban, amenajarea de spații de recreere și amplasarea de camere de supraveghere video în cele două zone amintite mai sus.

În Parcul Tineretului va fi amenajată zona de parc, realizare de alei pietonale, vor fi amplasate coșuri de gunoi pentru colectare selectivă a deșeurilor, amplasare de mobilier stradal, cu bănci de lemn, pergolă și foișor tip tunel din lemn, amenajarea spațiilor verzi și plantare de arbori, realizarea unui spațiu de joacă pentru copii, extinderea sistemului de iluminat, montare camere video.

Aceleași investiții vor fi realizate și în Centrul Vechi al municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *