Autoritățile, în alertă din cauza unui cuplu care făcea dragoste într-un punct termic. Localnicii au confundat gemetele cu strigăte de ajutor

Mobilizare de forțe, duminică seară, în zona Bucovina din Timișoara. Pompierii, polițiștii și medicii de la ambulanță au fost trimiși la un punct termic din care se auzeau plânsete și strigăte de ajutor, conform oamenilor care au alertat serviciul 112. Ajunși la fața locului, salvatorii au dat peste doi amanți care făceau dragoste, potrivit TimişOnline.

Alarma s-a dat duminică seara, după ce locatarii unui bloc amplasat în apropierea unui punct termic din zona Bucovina au sunat la 112 și au anunțat că în PT pare a fi blocat un copil care plânge și strigă după ajutor.

La fața locului au fost trimiși polițiștii de la Secția 4, pompierii, dar și un echipaj de ambulanță. În momentul în care au intrat în PT, forțele de intervenție au dat peste un cuplu care făcea dragoste.

Nici bărbatul, în vârstă de 52 de ani, nici femeia, în vârstă de 54, nu au fost sancționați. Au scăpat doar cu un avertisment și clipe de neuitat. Nu este pentru prima dată când salvatorii sunt puși pe drumuri de îndrăgostiții din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *