VIDEO O adolescentă rănită într-un accident, în timp ce fugea de războiul din Ucraina, tratată la Spitalul de copii Botoșani. Întâlnire emoționantă cu mama și bunica ei

O adolescentă din Ucraina, rănită într-un accident rutier care a avut loc în timp ce fugea de război, a fost tratată la spitalul de Copii din Botoșani. Stella S., de 15 ani, din Kharkiv, a stat internată timp ce opt zile, iar acum a fost externată și este în stare bună. Ea a fost vizitată la unitatea medicală de mama și bunica ei, iar întâlnirea a fost de-a dreptul emoționantă.

„Un MULȚUMESC extraordinar de frumos a primit astăzi Asociația Națională a Surzilor din România – Filiala Botoșani, din partea domnișoarei Stella S. de 15 ani din Kharkiv, Ucraina, un MULȚUMESC ce se îndreaptă de asemenea cu toată recunoștința și către echipa Spitalului de Copii Botoșani, care i-a oferit toată atenția, înțelegerea și grija necesare unei recuperări cât mai rapide a problemelor de sănătate cauzate de un accident produs în timpul refugiului spre România. Astăzi a fost vizitată de Mama și de Bunica ei, iar mâine va fi externată și va putea să-și continue drumul alături de familie, spre o nouă destinație, spre o nouă viață!”, este mesajul transmis de filiala Botoșani a Asociației Naționale a Surzilor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *