Marius Croitoru a primit interzis să meargă la FCSB

Valeriu Iftime a tranșat definitiv posibilitatea de a-l lăsa pe Marius Croitoru să meargă la FCSB. Antrenorul lui FC Botoșani se află pe lista lui Gigi Becali, lucru recunoscut chiar de patronul roș-albaștrilor, în eventualitatea în care decide renunțarea la serviciile lui Toni Petrea.

Finanțatorul moldovenilor a trecut cu greu peste ratarea play-out-ului, dar după o analiză de câteva zile, a decis să continue să susțină echipă în continuare, în ciuda dezamăgirii pe care a trăit-o pe final de campionat regulat.

Iftime îi promite lui Marius Croitoru trei mijlocași care să schimbe total jocul celor de la FC Botoșani, mai ales în departamentul ofensiv, acolo unde lucrurile nu au funcționat.

Marius Croitoru nu este lăsat să meargă la FCSB
Tehnicianul de 41 de ani a semnat prelungirea contractului până în 2024, iar patronul este dispus să-i ofere tot suportul și în viitoarea stagiune.

Întrebat dacă există vreo șansă ca Marius Croitoru să plece de la formația moldavă, Valeriu Iftime a răspuns vehement.

„Niciodată, nu! Nu am nicio teamă, adică atâta timp cât lumea e normală, cât încă nu atacă Putin Europa, cât nu se pun butoanele, la Doamne ferește ziceam aici. Am vorbit ceva cu Marius, am stabilit ceva, e fără sens să tot comentez asta. Un cataclism din ăsta, nu doar mondial, ci în mintea unor oameni poate schimba normalitatea pe care o am eu acum.

Marius este antrenorul meu încă doi ani de zile aici încolo, avem niște obiective, e foarte ambițios să aduc trei mijlocași despre care să se vorbească mult în această vară în campionatul național. Să am o echipă care să știe să joace fotbal, să aibă posesie, așa cum vrea el”, a declarat Valeriu Iftime la ProX.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *