Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Miss Ucraina, refugiată la Botoșani: M-am trezit în urma unei explozii. Stăteam întinsă în pat, cu ochii…

Fostul model Helen Gydyrym, de 33 de ani, care a fugit cu copiii la Botoşani din cauza războiului din Ucraina, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Locuia la Odessa, iar când orașul a fost lovit de bombardamente se afla în casă alături de copiii ei. Pe 24 februarie, la ora 4.20, viaţa lui Helen s-a schimbat complet.

M-am  trezit din cauza unei explozii. Stăteam întinsă în pat, cu ochii larg deschişi fără să fiu capabilă să mă mişc. Apoi am auzit un zgomot care se tot apropia şi încă o explozie. Am fugit în camera copiilor, iar fiica mea era trează şi mi-a spus: „Mamă, scriu pe internet că războiul a început!” Am sunat pe toată lumea, şi în toate marile oraşe , oamenii erau treziţi de explozii”, a declarat, pentru Adevărul, ucraineanca.

După două nopţi nedormite, a luat decizia să plece din Ucraina pentru siguranţa copiilor ei, iar după trei zile de mers pe drum și ore întregi petrecute la vamă a reușit să ajungă la Botoșani, unde, spune ea, a găsit liniștea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *