Trauma prin care a trecut polițiștul din Botoșani, găsit împușcat în cap. „Era foarte retras, foarte tăcut”

Polițistul de 25 de ani, din Botoșani, care a fost găsit împușcat în cap în Parcul Copou din Iași a avut o traumă în copilărie. Primarul comunei Leorda, unde tânărul lucra la Postul de Poliție, Ştefan Dulgheru, a declarat că acesta a rămas orfan de mic. Polițistul, născut în județul Suceava, a rămas orfan de mic. De 10 ani era în grija unor asistenți maternali din Botoșani.

„Probabil că e o traumă și din copilărie. Ieri, am înțeles, ar fi fost și de serviciu, aseară. O decepție, poate, în dragoste, sau ce a avut, că degeaba nu a ajuns el în Copou, în Iași. Era foarte retras, foarte tăcut, un om care nu cred că și-a făcut prieteni în Leorda, în timpul ăsta, de când e el polițist”, a declarat, pentru Protv, primarul.

Duminică seară, când a ieșit din tură, Andrei Axinte i-a furat șefului său pistolul și mașina de serviciu. Încă nu se ştie ce l-a determinat să ajungă la Iaşi şi de ce a făcut în cele din urmă gestul extrem. Există însă posibilitatea ca acesta să fi suferit o decepție în dragoste. Autospeciala de Poliție cu care a venit bărbatul, de la Botoşani la Iaşi, a fost găsită parcată la 3 kilometri de parc.

„O plagă împuşcată la nivelul extremităţii cefalice. Alături de el se afla un pistor, iar leziunile erau incompatibile cu supravieţuirea şi nu făceau utilă încercarea de resuscitare”, a precizat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

Tânărul de 24 de ani fusese angajat în poliţie, din sursă externă, în luna ianuarie. Trecuse cu bine testarea psihologică și urma să înceapă instructajul.

El este polițistul din Botoșani care a fost găsit împușcat în cap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *