Zeci de sancțiuni aplicate de jandarmii botoșăneni, în ultima săptămână

În ultima săptămână, 40 de jandarmi au executat zilnic, în medie, misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice atât în cooperare cu polițiștii botoșăneni, cât și independent, fiind aplicate 40 de sancțiuni contravenționale însumând aproximativ 8000 de lei, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În timpul misiunilor, efectivele de jandarmerie au constatat 12 infracțiuni. În aceeași perioadă, jandarmii au intervenit la 44 de apeluri 112, împreună cu efectivele de poliție, precum și la 5 apeluri telefonice interne, primite de către dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

De asemenea, jandarmii au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și îndrumarea cetățenilor ucraineni în Punctele de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut și Stânca Costești, împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Ștefănești și Darabani, precum și în sprijinul polițiștilor de frontieră, în zona de competență a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani”, se mai precizează în comunicatul IJJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *