Regrete după moartea Alexandrinei Apetrei, botoșăneanca ce a creat la Consiliul Județean o școală de manageri de proiecte

Membrii Filialei Botoşani a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România sunt alături de Traian Apetrei la pierderea soţiei, Alexandrina Apetrei (Sanda, cum îi spuneau apropiații). Cei care au cunoscut-o vorbesc despre soția fostului director al Teatrului Mihai Eminescu ca fiind un partener de viaţă desăvârşit, o persoană delicată, de echilibru şi de o modestie remarcabilă, sufletul unei familii  dedicată fără rezerve comunităţii, profesiei şi promovării valorilor locale.

„Botoşănenii datorează mult acestei persoane aflată  timp de trei decenii între profesioniştii redutabili ai dezvoltării judeţului, cu un rol recunoscut în aducerea de finanţări europene şi care a creat la Consiliul Judeţean o  şcoală de manageri de proiecte. Ne vom aminti întotdeauna de acest prieten drag care a trăit şi a muncit devotat pentru cei din jur şi care va rămâne cu această imagine pentru totdeauna în inimile noastre!”, este mesajul transmis de filiala Botoșani a UZPR.

Doliu în familia unui fost director de instituție din Botoșani. Soția acestuia a trecut la cele veșnice

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *