Copilul de 12 ani din Botoșani care a impresionat la „Românii au talent”. Andra: A fost magnific

Botoșăneanul Teodor Gireadă are 12 ani și vine din Ipotești, satul de origine al poetului Mihai Eminescu. El este elev la Liceul de Arte din Botoșani. Studiaza caval, ocarina, fluierul, vioara, pianul si clarinetul.  A început să cânte la 4 ani, apoi și-a dat seama că este pasionat de instrumente și a început să le studieze. S-a îndrăgostit prima dată de sunetul fluierului. Apoi a căutat pe internet și a descoperit și mai multe instrumente.

Tot la patru ani a fost și la primul lui concurs, unde a cântat „Cântă Cucul Bată-l vina” și a câștigat locul 1.  Îi plac foarte mult poeziile lui Eminescu, a participat si la Spectacolele Floare Albastră. A mai fost la Românii au Talent, cand avea 5 ani, dar nu a trecut de preselecții.

Este singur la părinți. Mama este operator calculator, iar tata lucrează în construcții. Crede că talentul îl moștenește de la tata, care cânta la orgă în copilărie.

După ce a cântat vocal, la fluier și ocarină, Teodor a făcut-o pe Andra să exclame: „Vai de mine! Teodor, a fost magnific! Foarte frumos. Mi se pare incredibil că ai cântat și ce ai cântat”.

Un alt jurat de la Românii au talent, Andi Moisescu, a apreciat că Teodor a făcut „un moment fără cusur”.

Botoșăneanul a primit patru de „Da” și s-a calificat în etapa următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *