Cât va sta după gratii fiica unui preot care a încercat să își ucidă prietena. Tânăra a avut un plan diabolic

O tânără de 20 de ani din Prahova a pus la cale un plan diabolic, iar acum riscă cinci ani de închisoare, după ce a încercat sp își omoare propria prietenă. Ea a pus la cale un plan diabolic și era pregătită să îi ia viața tinerei, însă un miracol a salvat-o.

În anul 2019, un eveniment tragic avea să aibă loc, după ce o adolescentă în vârstă de 18 ani a vrut să își ucidă propria prietenă. Tânăra și-a chemat amica la ea acasă, unde a pregătit un întreg scenariu de film, doar pentru a-i lua viața.

Prietena ei a venit la ea acasă fără ca măcar să se gândească ce ar putea să i se întâmple. Adolescenta, în vârstă de 18 ani, a închiriat un apartament în care avea să aibă loc crima, iar la puțin timp după ce s-au întâlnit, a atacat-o pe tânără.

Victima a fost atacată cu o bâtă

Tânăra a fost atacată cu o bâtă de baseball și un ciocan. Se pare că adolescenta a s-a speriat și a țipat atât de tare, încât vecinii au venit cât au putut de repede pentru a vedea ce se întâmplă. Norocul a fost de partea iar, iar peste puțin timp a aflat ce plan pusese propria ei prietenă la cale.

Prietena ei, în vârstă de 18 ani, a pregătit mai mulți saci de gunoi, pentru a-i transporta resturile tranșate. În momentul de fața, tânără riscă 5 ani în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *