Organigrama de la societatea Nova Apaserv Botoșani redusă cu 20 de posturi. Trei directori revocați din funcții

Organigrama de la societatea Nova Apaserv Botoșani a fost redusă cu 20 de posturi, iar trei dintre directori au fost revocați din funcții. Noua organigramă, care a intrat în vigoare de la 1 februarie, a fost aprobată de către Consiliul de Administrație și Adunarea Generală a Acționarilor de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Aqua”.

Astfel, au fost revocați din funcții directorul adjunct Cristina Ioana Panait, directorul economic Daniela Marcela Jîtărașu și directorul operațional Romeo Obuf, cei trei fiind trecuți pe funcții de șef serviciu. De asemenea, pe lângă directorul general Liviu Ștefan, societatea va mai fi condusă de pe postul de director adjunct de Doru Constantin, actualul președinte al Consiliului de Administrație al societății.

De la 1 februarie, operatorul de apă funcționează cu 530 de posturi, față de 551 câte erau înainte, noua organigramă presupunând și treceri de pe un post pe altul, dar și înființarea unor echipe de intervenție în caz de avarii în rețele de distribuție a apei și a rețelei de canalizare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *