Captură impresionantă de droguri a procurorilor din Botoșani. Două persoane au fost arestate

Procurorii din Botoșani ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate au făcut o captură impresionantă de droguri. Aceștia au interceptat un transport ilegal de șase kilograme de cannabis, care fusese comandat din Spania și adus în România prin intermediul unei firme de curierat.

Drogurile ar fi urmat să ajungă la un bărbat din municipiul Dorohoi, însă ele ar fi fost ridicate de la firma de curierat de o persoană interpusă, un bărbat din Constanța. Procurorii DIICOT i-au reținut pe cei doi, iar ulterior i-au prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tribunalul Botoșani a decis, joi, arestarea pentru 30 de zile a celor doi bărbați, sub acuzația de săvârșire a infracțiunii de trafic de droguri de risc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Botoşani formulată în dosarul nr. 26/D/P/2022. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 şi 3, art.223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Spînu Mihai-Andrei şi Leu Marius , ambii cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc prev. de art. 2 alin.1 din Legea nr.143/2000, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.03.2022 şi până la data de 08.04.2022 inclusiv. În temeiul art.230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor Spînu Mihai-Andrei şi Leu Marius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *