Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

locuri munca- angajari la BotosaniMai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate, atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare. Primăria Comunei Mitoc, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV (instalator apă), în cadrul Compartimentului de alimentare cu apă. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Flămânzi, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de asistent medical, grad profesional principal. Vezi aici condițiile!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: consilier IA – auditor; consilier II – contabilitate. Vezi aici condițiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de bucătar, îngrijitor și muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de gropar la Compartimentul administrare cimitire. Vezi aici condițiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de: asistent medical generalist cu PL, debutant, în cadrul Secției ATI și brancardier în cadrul Secției ATI. Vezi aici condițiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent registrator principal, grad I – în cadrul Serviciului Publicitate Imobiliară – B.C.P.I. Botoșani; consilier cadastru, grad II – în cadrul Serviciului cadastru – Compartimentul fond funciar. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *