FOTO Cel mai nou ansamblu de apartamente marca UNIQUE Residence din str. Victoriei, la două minute de Piața Mare

Noi apartamente Made To Measure, în clădiri cu durata maximă de viață, peste standarde – UNIQUE Residence Victoriei

Noul ansamblu de apartamente Made To Measure este proiectat pentru un regim de înălțime de S+P+4/5, va îngloba un număr de 44 de apartamente din care 4 Penthouse-uri, locuri de parcare subterană și supraterană, iar la parter va dispune de spații pentru activități comerciale sau birouri.

4 Penthouse

40 Apartamente

500 MP Spații comerciale / Birouri

Fiecare apartament asigură în preț pachetul de Siguranță Smart Home și dispune de aplicația dedicată prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort personalizate pentru diverse niveluri de echipare Smart Home, care, împreună cu manualul de utilizare al apartamentului UNIQUE Residence vor evidenția pe deplin conceptul nostru SMART Home: viață sănătoasă – într-o casă inteligentă!

Chiar dacă apartamentele se „nasc” egale, ele nu trebuie să rămână așa. Ideile clienților vor prinde contur în mâinile consultanților UNIQUE Residence care vor face apartamentul întocmai după preferințele fiecărui nou proprietar.

Implementând împreună conceptul Made To Measure APARTMENT, fiecare locuință va deveni UNICĂ.

Durata maximă de viață a clădirii – un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou UNIQUE Residence

În conformitate cu  Eurocod – Bazele proiectării structurii, durata de viață proiectată pentru clădirile de locuit este de 50 ani. În consecință, structura unei clădiri trebuie proiectată astfel încât deteriorarea pe durata de viață proiectată să nu afecteze performanțele construcției sub cele previzionate în mediul respectiv, iar clădirea trebuie întreținută corespunzător, permanent, pentru a nu se instala fenomenul de oboseală. Ca un exemplu din viața curentă, în medicină fenomenul de oboseală este asociat persoanelor în vârstă sau acelora care au depus un efort considerabil.

UNIQUE Residence nu face excepții când vine vorba despre proiectarea de calitate, respectiv asigurarea performanțelor optime ale clădirilor dezvoltate, pentru atingerea duratei maxime de viață în toate proiectele sale.

Ansamblul UNIQUE Residence din str. Victoriei va fi edificat pe un sistem de fundare eficient alcătuit din radier cu grinzi din beton armat, utilizând materiale cu rezistențe mari, cu o soluție structurală performantă în cadre de beton armat – similar UNIQUE Residence Calea Națională – îmbogățind astfel seria unora dintre cele mai performante clădiri noi ale Botoșaniului.

Atunci când ezită în fața unei clădiri realizate cu maximă responsabilitate, după cele mai performante soluții de proiectare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este investiția în siguranța lor.”

 

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *