Unde se vinde cel mai ieftin carburant la Botoșani! Prețurile în principalele benzinării

Rețelele de vânzare a carburanților au anulat zvonurile privind creșterea alarmantă a prețului la carburanți. Cea mai ieftină benzină și cea mai ieftină motorină din Botoșani se găseau joi dimineață la stațiile LukOil, companie controlată de oameni de afaceri ruși.

La LukOil, un litru de benzină se vindea la 7,57 lei, iar motirina se vindea la 7,62 de lei. Cel mai scump carburant la această stație era benzina cu cifra octanică de 100, care costa 8,12 lei/litru.

La stația Petrom de pe Calea Națională, atât motorina, cât și benzina se vindeau la 7,99 lei/litru, în timp ce la stația OMKV de pe Sucevei un litru de benzină costa 7,96 de lei, iar unul de motorină 8,16 lei.

La stația Mol, benzina era 8,36 lei/litru, iar motorina 8,96 lei/litru. Cele mai scumpe produse se vindeau la benzinăria BBB din Zona industrială. Benzina era 9,50 lei/litru, iar motorina 9,99 lei/litru.

Cel mai scump combustibil la Botoșani. Motorina și benzina 12 lei/litru. Unde s-a întâmplat asta!

One thought on “Unde se vinde cel mai ieftin carburant la Botoșani! Prețurile în principalele benzinării

  1. inainte alimentam de pe la bbb ca sa sustin economia si firma locala..dar la ce jecmaneala ati facut acum nici ca nu ma mai prindeti in benzinariile voastre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *