O femeie a plătit sute de euro pentru „ședințe de magie” ca să-și aducă iubitul înapoi după ce a părăsit-o

Nu este o glumă! O româncă a plătit sute de euro pentru „ședințe de magie” susținute de doi italieni. Cei doi bărbați, care pretindeau că practică magia, i-au promis că îi vor aduce iubitul înapoi. La câteva luni distanță, femeia a sesizat că a fost, de fapt, escrocată, și a anunțat Poliția.

O româncă în vârstă de 40 de ani își dorea foarte mult să îl readucă pe iubitul ei înapoi. Iar, din disperare, a apelat chiar și la alte metode mai puțin ortodoxe. Aceasta a acceptat să scoată bani din buzunar pentru „ședințe de magie” susținute de doi bărbați italieni. Aceștia, care pretindeau că practică magia, erau administratori ai unui site prin care își ofereau „serviciile”.

Românca a căzut și ea în capcana celor doi italieni și a plătit nu mai puțin de 480 de euro, din dorința de a-l reîntâlni pe cel care i-a fost alături. Pentru că s-a lăsat influențată de „serviciile” pe care le-ar fi oferit site-ul respectiv, fiind vorba și de o „intermediere amoroasă”, femeia i-a contactat pe cei doi italieni. De asemenea, aceasta a trimis și o fotografie cu bărbatul respectiv pe Whatsapp.

Aceasta a făcut mai multe transferuri bancare, între iulie și decembrie 2021, valoarea totală fiind de 480 de euro, conform Adevărul.ro.

Însă, românca a realizat faptul că ar fi fost escrocată, nereușind să ia legătura cu fostul iubit, în urma „ședințelor de magie”. A mers imediat la Poliție, pentru a raporta ceea ce i s-a întâmplat. Carabinierii i-au dat în urmărire pe cei doi italieni, ambii din Portogruaro (Veneția), și sunt cercetați pentru înșelăciune.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *