FOTO Imagini dureroase! Asistenta din Botoșani, moartă în urma unui infarct, plânsă de zeci de colegi de la Ambulanță. În locul florilor de 8 Martie, la căpătâi i-au stat coroanele funerare

Asistenta din Botoșani, în vârstă de 46 de ani, care a murit în urma unui infarct a fost înmormântată, marți, în cimitirul din Darabani. Mihaela Mitrache a lăsat multă durere în sufletele colegilor, care o plâng neîncetat. Sirenele ambulanțelor s-au auzit la ceremonia sa de înmormântare.

Colegii i-au adus un ultim omagiu și au fost alături de rudele femeii. Nu au lipsi prietenii acesteia, foști pacienți, dar și simple cunoștințe.

„Serviciul Județean de Ambulanta Botoșani transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate , la trecerea in neființa a colegei noastre, as medical Mitrache Mihaela ,care a activat cu dăruire și profesionalism in cadrul substației de Ambulanta din Darabani . Dumnezeu s-o odihneasca in pace ! Drum lin spre stele!”, a fost mesajul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani la moartea acesteia.

Mihaela Mitrache lucra la substația Darabani din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani. Femeia s-a stins din viață, vineri, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit unui anunț făcut de rudele sale.

„Astăzi o zi trista pt SJA Botoșani! A plecat dintre noi colega noastră asistenta Mitrache Mihaela de la Substatia Darabani la varsta de 45 de ani in urma unui stop cardio-respirator! Dumnezeu sa o odihnească în pace si condoleanțe familiei și Substatiei Darabani!”, este mesajul transmis de Adrian Timuc.

Femeia a fost găsită fără suflare în locuința sa. Au fost chemate cadrele medicale, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru ea.

Tragedie la Botoșani! O asistentă medicală a murit la 45 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *