Omul de afaceri din Botoșani care conduce o companie de succes la Dublin. „Cea mai mare greșeală care se face în Botoșani…”

Un om de afaceri din județul Botoșani face bani frumoși în Dublin, acolo unde a plecat de peste 20 de ani și și-a deschis o companie de succes. Romică Afrăsâni deține League Barbers din Dublin, iar frizeriile sale se bucură de un real succes, aducându-i în cont sume impresionante.

În urmă cu 24 de ani, pe 8 februarie, botoșăneanul Romică Afrăsâni a luat calea străinătății. A deschis o frizerie în Dublin, iar acum a ajuns să aibă un lanț de frizerii de lux de șapte saloane, având 40 de angajați. Totodată, urmează să mai deschidă încă două.

„La frizerii, cea mai mare greșeală care se face în Botoșani, și care nu era în timpul lui Ceaușescu este că te întreabă: Ai programare? – Pentru ce? – Pentru tuns. Afacerile cu frizerii sunt afaceri mici, nu ai nevoie de programare. Tu trebuie să vinzi bine și repede. Dacă una din astea două condiții, nu-i bine sau nu-i repede, nu se îndeplinește înseamnă falimentul, mai repede sau mai târziu. Scurt”, a povestit, la Tele M, Romică Afrăsâni.

La punctele sale din străinătate, omul de afaceri a angajat mai mulți frizeri din Botoșani. Ba mai mult decât atât, unii dintre ei și-au deschis apoi propriile afaceri.

Pregătit din punct de vedere economic, botoșăneanului nu i-a fost foarte greu să atingă succesul, chiar dacă drumul nu i-a fost mereu neted.

S-ar întoarce înapoi în România, dar consideră că nivelul de viață a rămas același ca acum 20 de ani așa că are de gând să vândă inclusiv business-urile pe care le mai are la Botoșani pentru a investi în Dublin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *