Polițista de frontieră din Botoșani, care de 12 zile este alături de refugiați: Astăzi nu vrem mesaje de 8 Martie, astazi vrem să fiți solidari cu mamele ucrainene

Polițista de frontieră, Simona Elena Suhan, a transmis un mesaj plin de însemnătate, astăzi, de 8 Martie pentru toți botoșănenii și nu numai. Implicată de 12 zile în ajutorarea refugiaților, Simona îndeamnă la solidaritate.

„Astăzi nu vrem mesaje de 8 Martie, astazi vrem să fiți solidari cu mamele ucrainene.  La multi ani tuturor mamelor si bunicilor”, este mesajul Simonei.

Alături de voluntarii din Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii, Simona Elena Suhan a desfășurat campanii impresionante pentru ajutorarea bunicilor nevoiași, a copiilor săraci ori bolnavi, a familiilor aflate în necaz, iar acum pentru refugiații care fug din calea războiului.

Simona este, în mod special, alături de mamele refugiate și de copiii lor.

„Desi e a-13-a zi de ajutor continuu, mamele ucrainene cu copilași mici, care au nevoie de noi si de Simona Elena ne gasesc direct la mese la iesire punct în Rădăuți Prut/Botosani prin voluntarii noștri care poartă veste inscriptionate verzi, negre si roz unde le oferim o gustare calda la sosire: ceai, cafea,mâncare calda, cele necesare pentru copilasi: pampers, șervețele, borcanele mâncare gratis bebe si orice au nevoie din donațiile primite de către asociația noastră gestionate si cumpărate. Apoi cu translatori si Voluntarii colaboratori oferim consiliere, îndrumare, ajutor direct cu contacte gratuite de incredere in toata tara si cazari sau centre de cazare SAFE in colaborare cu autoritățile locale, ISU si politia de frontiera,asociații din tara și firme autorizate care le pot ajuta in zona noastră si in toata tara cu preluare internațională. Am ajutat până în momentul de față în cele 12 zile de razboi toate mamele care au avut nevoie de noi pe care le întâmpinăm direct la Radauti Prut si din spatii de cazare, centre de unde le îndrumăm si sprijinim. Am fost rugați să inițiem o campanie umanitară în acest sens, si vom ajuta toate centrele de refugiați si punct de trecere Rădăuți Prut/ Botoșani și vom continua până va fi PACE!”, este mesajul Simonei.

Este nevoie însă în continuare de voluntari de încredere, care să ajute miile de mame ce trec granița alături de copiii lor. Este vorba în special despre mamele care nu au condiție financiară foarte bună, nu își permit să stea la hotel, să mănânce la restaurant, sunt mame care au nevoie de ajutor și nu doar din punct de vedere material, ci și spiritual: o vorbă bună, o îmbrățișare, un sfat, o îndrumare înseamnă enorm pentru unele dintre femeile care trec granița și nu știu încotro s-o apuce.

„Avem nevoie ca alți voluntari să transporte cele necesare mamelor acolo unde este nevoie in vama sau centre zilnic de la Dorohoi puncte de colectare către ele în Vamă si va rog sa ne contactați direct să vă spunem unde avem nevoie de voi zilnic sau să ne urmăriți când actualizam listele cu nevoi. Avem nevoie de resurse umane și materiale ca să putem continua sa ajutam! Vino alături de noi! Donațiile financiare se pot face într-unul din conturile noastre, cu mențiunea: „Ajutor Ucraina”, deschise la  Banca Transilvania: ➡ RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si ➡RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO, ➡ SWIFT: BTRLRO22, CUI 43787730, Revolut/0040757139794 Suhan Simona Elena”, spune Simona.

Cei care vor sa ajute prin Asociația Umanitara Simona Elena sunt rugați sa să îi  contacteze pe Simona și Cristi direct la numerele de telefon fără alti intermediari, cu confirmare de preluare si distribuire acolo unde este nevoie atat în Vamă cat si cazari sau centre.
0757139794 Simona Elena
0762225673 Simona Elena
0757031335 Cristi

Pentru alte donații: in special produse alimentare neperisabile,și orice altceva vreți să oferiți conform listelor cu nevoi pe care le avem de la centre refugiați de pe raza Dorohoi-Radauti Prut si Botoșani si punct de trecere pe care le afișăm periodic. Ne puteți suna la numărul +40757139794 Simona Elena și noi vă vom redirecționa către punctele noastre de colectare din orașul DOROHOI,ale Asociație Umanitare Simona Elena și Voluntarii, iar ulterior le vom distribui in funcție de urgențe acolo unde este nevoia cea mai mare: centre refugiați sau punct vamal Rădăuți Prut. Vă mulțumim din suflet pentru omenie, implicare, empatie și încredere!”, spune Simona.

One thought on “Polițista de frontieră din Botoșani, care de 12 zile este alături de refugiați: Astăzi nu vrem mesaje de 8 Martie, astazi vrem să fiți solidari cu mamele ucrainene

  1. Normal ! Zi „de sarbatorire a femeii” (de parca ar trebui o anume zi) impusa de Vladimir Ilici Ulianov (zic Lenin) !
    *** comuniste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *