FOTO Alertă la Botoșani! O femeie și o adolescentă de 16 ani, căutate de Poliție

Este alertă la Botoșani, luni, 7 martie, după ce o femeie de 43 de ani și o adolescentă de 16 ani, au ajuns să fie căutate de Poliție după ce au dispărut de acasă. Adina Liliana Ichim, de 43 de ani, din Ungureni, și Cristina Daniela Grădinariu, din comuna Roma, au părăsit domiciliul în această dimineață, iar până în prezent nu au revenit.

Adina are 1,60 m înălțime, 80 de kilograme, păr brunet tuns scurt ochi verzi. Vestimentație: palton lung de culoare neagră, pantaloni de culoare gri, încălțăminte neagră și căciulă neagră.

Daniela, de 16 ani, din comuna Roma, are următoarele semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 65 de kilograme constituție atletică, păr blond drept lung, ochi căprui. Vestimentație: geacă de culoare roz, pantaloni de culoare gri, încălțăminte sport cu inscripția „PUMA”, de culoare neagră, poșetă de culoare gri.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la aceste persoane să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este mesajul polițiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *