FOTO! Amplă acțiune a polițiștilor în județul Botoșani. Autovehiculele de transport public de persoane și locațiile în care se oferă cazare cetățenilor ucraineni, vizate

În zilele de 6 și 7 martie, polițiștii botoșăneni, împreună cu celelalte instituții cu atribuții pe linia menținerii ordinii publice, au acționat în zona punctelor de trecere a frontierei, precum și în întregul județ, pentru verificarea legalității transportului de persoane și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale atât față de cetățenii români, cât și față de cetățenii ucraineni care se află în județul Botoșani sau îl tranzitează, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, zilnic, peste 80 de forțe de ordine au fost angrenate, în organizarea de acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice și în organizarea filtrelor rutiere pentru verificarea transportatorilor care efectuează transport public de persoane sau care funcționează în regim TAXI.

De asemenea, în atenția polițiștilor se află și locațiile în care se oferă cazare cetățenilor ucraineni, pentru prevenirea oricăror situații de risc în care ar putea fi implicați aceștia.

Cu prilejul activităților desfășurate au fost legitimate peste 370 de persoane, controlate aproximativ 260 de autovehicule, dintre care, 28 de autovehicule care efectuau transport public de persoane și 17 autovehicule înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 115 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 45.000 de lei, fiind reținute 4 certificate de înmatriculare și 7 permise de conducere, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *